Kwaliteit

                                                                                                       

Vebatrans is FSSC 22000 gecertificeerd

Al onze werkzaamheden worden conform de voedselveiligheid GFSI norm uitgevoerd. Wij zijn gespecialiseerd in logistieke service, koel en vriesgroepage en distributie. Het Global Food Safety Initiative (GFSI) is ontstaan vanuit de behoefte van een aantal grote internationale retailers om voedselveiligheid wereldwijd te garanderen. 

Groepage distributie en opslag
Voor geconditioneerd transport en logistieke service is Vebatrans een betrouwbare en onafhankelijke partner. Wij verzorgen koel- en vries op en overslag en (groepage)transport in west Europa. Vanuit Urk groeperen we dagelijks AvoorA en AvoorB en van deur tot deur in Nederland, België, en in het Ruhrgebied. Daarnaast hebben we dagelijkse lijndiensten AvoorB van/naar noord Duitsland en Denemarken (jutland), Noord Frankrijk (met name NP en NO, en zuid(west)kust Engeland. Met samenwerkingspartners behoort ook fijnmazige distributie in west Europa tot de mogelijkheden. 

Ononderbroken koelketen
Onze geconditioneerde overslagterminal en verdeelcentrum maakt het mogelijk vrachtwagens te lossen en te laden zonder dat de koelketen wordt onderbroken. Onze ervaren medewerkers zijn u graag van dienst!
Duurzaamheid 
Als organisatie hebben we aandacht voor duurzame ontwikkelingen. Speerpunten zijn o.a; effectieve inzet modaliteiten, efficiëntie in de logistieke keten, en digitalisering. Voor de stadsdistributie oriënteren we ons op emissieloze voertuigen (2025) Vebatrans is een 4P logistieke dienstverlener met een hoog flexibel servicelevel.